"Zeer nuttige tips"

Romano Calor, eigenaar Romano Voetbalschool
Romano Calor, eigenaar, Romano Voetbalschool

Van nature ben ik een idealist met een missie en ook impulsief. Laatst had ik weer een prachtig plan en dacht laat ik dit eens met Joost bespreken. Ik heb zeer nuttige tips van hem meegekregen, zodat ik toch net op een andere manier ging kijken maar mijn eigen plan. De tips hadden betrekking op de continuïteit, zo had ik er niet naar gekeken.

Joost is daarnaast 1 van de weinige mensen waarmee ik kan praten over hoe we de jeugd op een andere manier kunnen trainen en coachen. Ik heb niet vaak een gesprekspartner die begrijpt waar ik me op stort met mijn voetbalschool.

Ruim 10 jaar geleden ben ik gestart met mijn voetbalschool "Romano Voetbalschool". Ik zag in dat de methode van "Wiel Coerver" een fantastische methode is om voetballers technisch gezien te scholen. Later ben ik me ook gaan verdiepen in hoe we kinderen op een andere, betere manier dingen kunnen aanleren dan op de traditionele manier. Joost kan me daarin helemaal volgen en dat maakt hem voor mij bijzonder. Ik heb het dan over zaken zoals: Zelfregulatie, impliciet leren, breed motorisch leren, differentieel leren, kweken van een groeimindset. 

 

Verwijziging naar de dienst die wij voor deze klant hebben uitgevoerd

Positief coachen

Pedagogiek, hoe er met kinderen in de sport wordt omgegaan wordt steeds belangrijker. Doel van de coachopleiding is een blijvend positief sportklimaat te creƫren en stimuleren binnen voetbalverenigingen. Het levert ontwikkeling en meer plezier op bij trainers/vrijwilligers en de spelers met al...

Bekijk dienst

Agenda

zie onder onze geplande en recente events

Bekijk dienst

Gerelateerde referenties

Korte introductie betreft gerelateerde referenties

"Geweldig!"

Jeffrie Janssen, eigenaar  The Cycling Academy
Jeffrie Janssen, eigenaar , The Cycling Academy
Lees deze referentie

"Onbewust leer je er veel van"

Teun Embregts, trainer JO13-1 RKVV DIA
Teun Embregts, trainer JO13-1, RKVV DIA
Lees deze referentie

Zullen we elkaar inspireren?

Neem contact met op voor een inspirerend gesprek of het boeken van een opleiding of inspiratieavond