"Zeer nuttige tips"

Romano Calor, eigenaar Romano Voetbalschool
Romano Calor, eigenaar, Romano Voetbalschool

Van nature ben ik een idealist met een missie en ook impulsief. Laatst had ik weer een prachtig plan en dacht laat ik dit eens met Joost bespreken. Ik heb zeer nuttige tips van hem meegekregen, zodat ik toch net op een andere manier ging kijken maar mijn eigen plan. De tips hadden betrekking op de continuïteit, zo had ik er niet naar gekeken.

Joost is daarnaast 1 van de weinige mensen waarmee ik kan praten over hoe we de jeugd op een andere manier kunnen trainen en coachen. Ik heb niet vaak een gesprekspartner die begrijpt waar ik me op stort met mijn voetbalschool.

Ruim 10 jaar geleden ben ik gestart met mijn voetbalschool "Romano Voetbalschool". Ik zag in dat de methode van "Wiel Coerver" een fantastische methode is om voetballers technisch gezien te scholen. Later ben ik me ook gaan verdiepen in hoe we kinderen op een andere, betere manier dingen kunnen aanleren dan op de traditionele manier. Joost kan me daarin helemaal volgen en dat maakt hem voor mij bijzonder. Ik heb het dan over zaken zoals: Zelfregulatie, impliciet leren, breed motorisch leren, differentieel leren, kweken van een groeimindset. 

 

Verwijziging naar de dienst die wij voor deze klant hebben uitgevoerd

Positief coachen 1 BASIS

Positief coachen BASIS De opleiding positief coachen in de sport wordt in 2024 vrijwel volledig vergoed door NOC NSF! Doel van de coachopleiding is een blijvend positief sportklimaat te creëren en stimuleren binnen sportverenigingen. Het levert ontwikkeling en meer plezier op bij trainers/...

Bekijk dienst

Positief coachen 2 PRAKTIJK

Positief coachen PRAKTIJK Vanaf september 2024 biedt 4 soccer Talent een praktijk avond op het veld, dit als vervolg op de BASIS opleiding.

Bekijk dienst

Gerelateerde referenties

Korte introductie betreft gerelateerde referenties

"Geweldig om met zoveel professionals bij een te komen!"

Anjo Coppus Laat ze spelen
Anjo Coppus, Laat ze spelen
Lees deze referentie

"Zeer inspirerend en positief"

Rebecca  Oude Weernink KOSC Ootmarsum
Rebecca Oude Weernink, KOSC Ootmarsum
Lees deze referentie

Zullen we elkaar inspireren?

Neem contact met op voor een inspirerend gesprek of het boeken van een opleiding of inspiratieavond