"Zeer nuttige tips"

Romano Calor, eigenaar Romano Voetbalschool
Romano Calor, eigenaar, Romano Voetbalschool

Van nature ben ik een idealist met een missie en ook impulsief. Laatst had ik weer een prachtig plan en dacht laat ik dit eens met Joost bespreken. Ik heb zeer nuttige tips van hem meegekregen, zodat ik toch net op een andere manier ging kijken maar mijn eigen plan. De tips hadden betrekking op de continuïteit, zo had ik er niet naar gekeken.

Joost is daarnaast 1 van de weinige mensen waarmee ik kan praten over hoe we de jeugd op een andere manier kunnen trainen en coachen. Ik heb niet vaak een gesprekspartner die begrijpt waar ik me op stort met mijn voetbalschool.

Ruim 10 jaar geleden ben ik gestart met mijn voetbalschool "Romano Voetbalschool". Ik zag in dat de methode van "Wiel Coerver" een fantastische methode is om voetballers technisch gezien te scholen. Later ben ik me ook gaan verdiepen in hoe we kinderen op een andere, betere manier dingen kunnen aanleren dan op de traditionele manier. Joost kan me daarin helemaal volgen en dat maakt hem voor mij bijzonder. Ik heb het dan over zaken zoals: Zelfregulatie, impliciet leren, breed motorisch leren, differentieel leren, kweken van een groeimindset. 

 

Verwijziging naar de dienst die wij voor deze klant hebben uitgevoerd

Coach de Coach

Positief coachen in de praktijk! 1 avond blijkt in de praktijk te weinig om te beklijven en een blijvend leereffect te realiseren. Daarom in 2022 - 2023 een opleiding 2 tot 4 avonden (waarna ook 1 of meerdere terugkomavond(en) tot de mogelijkheden behoort) hoe je leert plezier en zelfv...

Bekijk dienst

Train de trainer

Trainen met Plezier! Nog regelmatig zie je het op het trainingsveld: het bekende rijtje wachtende kinderen om te mogen afwerken, of een trainer die eindeloos zijn goede bedoelingen uitlegt. Met het in de praktijk brengen van eenvoudige tips kan dit heel anders. Kinderen kunnen implicie...

Bekijk dienst

Gerelateerde referenties

Korte introductie betreft gerelateerde referenties

"Heel leerzaam!"

Jorick Kok, jeugdtrainer FC Bergh
Jorick Kok, jeugdtrainer, FC Bergh
Lees deze referentie

"Uitbreiden naar andere sporten"

Meike van den Nieuwendijk HC Push
Meike van den Nieuwendijk, HC Push
Lees deze referentie

Zullen we er een keer samen over praten?

Neem contact met ons op meer informatie, een inspirerend gesprek of het boeken van een workshop, presentatie of coach sessie.